Tiedote 11.10.2022

Jobpari on laajentunut Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää alueelle

Jobparin uusi toimipiste sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa PARKKI Business Parkissa. Riihimäellä ja Hyvinkäällä kumppanina on Hyria!

Yhteistyö ammatillista koulutusta ja työllistymistä edistäviä palveluja tuottavan Hyria Oy:n kanssa alkaa tänä syksynä. Jobparin henkilöstövuokraus on Hyrian opiskelijoille ja asiakkaille vaihtoehto työllistymiseen.

Jobpari tuo rekrytointiin ja työllistymiseen käytännönläheistä ja konkreettista tukea. Työnantajille Jobpari tarjoaa selkeän ja henkilökohtaisen palvelun, ja tekee uusien osaajien rekrytoinnin helpommaksi.


Tiedote 2.3.2022

Olemme liittyneet Oikotien Vastuullinen työnantaja-kampanjan jäseneksi!

Haluamme tarjota entistä parempia ja vastuullisempia työkokemuksia kaikille työntekijöille. Vastuullinen työnantaja -kampanjassa mukana olevat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta ja rakentavat vastuullista työnantajakuvaa. Vastuullisen työnantajan kuusi periaatetta:
1. Syrjimättömyys
2. Työelämän tasapaino ja hyvinvointi
3. Esihenkilötyöhön panostaminen
4. Työn merkitys ja työssä kehittyminen
5. Tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus
6. Hyvä hakijakokemus

Tiedote 10.1.2022

Hyvää alkanutta vuotta 2022! Vaikka vuosi alkaa edelleen Covidin varjossa, työmme Jobparilla jatkuu normaalisti. Varaamme haastatteluajat huomioon ottaen kaikki ohjeistukset, ja käytämme kasvomaskeja tapaamisissa.


Tiedote 3.1.2021

Suvi on aloittanut oman työn ohessa Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän elinvoimakoordinaattorina.

Elinvoimakoordinaattorin tavoitteena on luoda vahva työelämäyhteistyö ja innovatiivisten yhteistyömallien luominen, työllistämisen ja yrittäjyyden kehittäminen, sekä verkostoyhteistyö.


Tiedote 15.10.2021

Faktialle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys-merkki


Olemme vastuullinen yritys ja näemme, että yksi päätehtävistämme on turvata toiminta-alueemme, eli Forssan seudun, elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Olemme siis aktiivisesti mukana kehittämässä seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellamme.


Faktian brändi uudistus!


Jobpari on myös saanut uuden ilmeen! Se kunnioittaa Faktian brändiperimää mm. logon ja värien osalta, ja sitä on pyritty vain tuomaan tähän päivään. Myös nettisivumme uudistuvat ja Jobparin sivut tullaan yhdistämään Faktian sivuihin. Tästä tiedotamme lisää myöhemmin.


Jobparilla lomaillaan!

Toimistomme on avoinna myös koko kesän. Varmistathan kuitenkin ensin soittamalla, että olemme paikalla, emmekä etätöissä.


Suvi lomailee 21.-27.6. sekä 26.7.-8.8.

Riikka lomalla 28.6.-11.7.

Aurinkoista kesää kaikille!


Tiedote 28.5.2021

Lämpimät onnittelut kaikille Forssan ammatti-instituutista valmistuneille! Toivomme teille mutkatonta matkaa työelämään!

Tiedote 26.3.2021

Toimistomme on suljettu 11.4.2021 asti. Työskentelemme koulutuskuntayhtymän ohjeistuksen mukaisesti etänä. Tavoitat meidät toki puhelimitse tai sähköpostilla. Pyrimme haastattelemaan kaikki hakijat videohaastatteluin. Mikäli tämä toteutustapa ei haastateltavalle sovi, voimme järjestää haastattelun myös toimistolla ajanvarauksella, huomioon ottaen turvavälit ja maskisuositukset.


Tiedote 1.3.2021

Riikka Mäkinen on aloittanut meillä HR-asiantuntijana. Riikalla on pitkä työhistoria yrittäjänä ja viimeiset kaksi vuotta Riihimäen talousalueella HR-koordinaattorin tehtävissä.


Tiedote 26.02.2021

Susanna ja J-P lähtevät kohti uusia seikkailuja.
Kiitos työntekijöille, asiakkaille ja muille yhteistyökumppaneille mahtavista vuosista.

JobParin ammattitaitoista ryhmää tulee
täydentämään 01.03.2021 lähtien Riikka Mäkinen.


Tiedote 08.01.2021

JobPari on sulautettu Faktia Oy:ön 01.01.2021


Tiedote 02.11.2020

Suvi Pelto-Knuutila aloitti JobPari Oy:ssä HR-asiantuntijana. Suvi on työskennellyt HR-tehtävissä vuodesta 2014. Suvilla on lisäksi laajasti osaamista teollisuudesta ja toimistotöistä.Tiedote 2.3.2020

Henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistuneen
JobPari Oy:n koko osakekanta on myyty 2.3.2020 Faktia Oy:lle.

JobPari Oy:n aiemmat omistajat Jukka-Pekka Rantanen ja Susanna Marjamäki-Vuorenpää jatkavat edelleen yhtiön palveluksessa ja JobPari tarjoaa siis jatkossakin henkilöstöpalveluja tutulla
inhimillisellä otteella ja entisessä toimipaikassa. Paikallisuus sekä pieni ja
tehokas organisaatio, takaavat edelleen nopean ja luotettavan palvelun, sekä
asiakasyritykselle että työntekijöille.

Yrityskaupan tavoitteena on luoda uusi, monialainen
yhteistyömalli, jonka avulla voidaan löytää paremmin ratkaisuja seudun
yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpottaa osaavan henkilöstön saatavuutta.
Uuden toimintamallin avulla voidaan vahvistaa myös koulutusyhteistyötä seudun
yritysten kanssa. Henkilöstön näkökulmasta uusi yhteistyö avaa myös entistä
paremmin mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja kouluttautumiseen.